Villkor renovering av möbler

Betalnings- och leveransvillkor för inlämnade möbler för renovering!

Vid renovering av möbler ber vi er att skicka detaljerade bilder på möbel som skall renoveras. Vi ber er även att beskriva så utförligt som möjligt hur ni vill att slutresultatet ska bli. När det gäller målning ber vi er att ange färg samt om den skall vara matt, halvblank eller blank. Skall vi göra en ytbehandling ber vi er att ange blankhet, matt, halvblank eller blank. Vi behöver ha en så detaljerad beskrivning av era önskemål så att vi kan ge ett ungefärligt pris. Vi kan då bara ge ett ungefärligt pris.

För att få ett korrekt pris, antal arbetstimmar samt materialkostnader måste vi be er som kund att besöka vår Verkstad och få en riktig genomgång av vad som skall göras samt det slutgiltiga priset.

Skulle vi upptäcka något som vi inte kunde förutse vid konsultationen, dolda fel på möbeln som måste åtgärdas, ringer vi alltid och konsulterar er och ger då ett nytt kostnadsförslag.  Ni som kund har då möjlighet att avbryta fortsatt renovering men är betalningsskyldig för de kostnader vi har haft fram till upptäckten av dolt fel.

Har du inte möjlighet att komma till oss med din möbel för konsultation. Åtar vi oss att göra ett hemsbesök (inom Stockholmsområdet) mot en kostnad av 500 kr. Denna kostnad dras av om vi får uppdraget.

Om du vill att vi ska hämta och lämna din möbel debiterar vi för detta.

Vi åtar oss att utföra våra tjänster på ett fackmannamässigt sätt samt efter det som är kundens önskemål. Om du som kund inte är nöjd med vårt arbete har du rätt till att låta oss göra om arbetet eller få skälig ersättning för det som du tycker är fel.

Vid inlämning av möbel för renovering måste det bokas en tid så att vi kan planera in att vi har plats + tid att ta emot din möbel. Det är viktigt att du kommer den tiden som du har fått och meddelar oss senast 24 timmar innan om du får förhinder. Glömmer du att meddela oss återbud tar vi ut en avgift på 500 kr för missad tid. Du har då möjlighet att få en ny tid som du skall komma på. Våra tider för inlämning/hämtning är tis-ons 14-19 eller tors 9-15, övriga tider enligt överenskommelse.

När möbeln är klar och vi skickat ett meddelande om avhämtning skall möbeln hämtas inom 7 dagar. Blir möbeln stående hos oss debiterar vi fr o m 8:edagen för lagerkostnad 40 kr/dag, då vi inte har möjlighet att ta in nya objekt.

Privatpersoner betalar kontant vid avhämtning. Företag fakturera vi med betalning om 10 dagar.

Om tvist uppkommer har våra villkor företräde då konsumenttjänstlagen inte är tvingande.

Vårt motto är att göra dig som kund supernöjd!

Välkommen med din förfrågan Lisa på Möbelverkstan i Barkarby