Kurser

Före och efter

Kurser

Klicka på länken till vänster, "Kursprogram" för aktuella kursdatum.

Kurser i Möbelrestaurering, Möbelrenovering samt Re-design (målning).

Intresset för att återanvända våra möbler i stället för att slänga dom har ökat stort de senaste åren. Vi har fått många förfrågningar om vad man ska tänka på när man vill förnya, restaurera, renovera eller re-designa (måla) sina gamla möbler eller loppis fynd. Därför startar vi upp kurser inom området Möbelrestaurering, Möbelrenovering samt Re-Design. Kursen inrymmer alla de tre områderna.

Alt. 1. Veckodags kurs är 1 dag/kväll/vecka a 3 timmar x 10 gånger
Alt. 2. Helg kurs är 2 dagar/helg a 6 timmar x 2 gånger
Alt. 3 1-10 dagarskurs är 1 dag/vecka a 3 timmar x 1-10 gånger

Varje deltagare tar med sig en möbel åt gången och sedan går vi tillsammans igenom möbeln och diskuterar vad som skall göras. På kursen får du också lära dig vad som absolut inte skall göra med antika möbler för att dom inte ska bli förstörda. Sedan jobbar var och en självständigt på sitt egna objekt. Det innebär att man får med sig mycket kunskaper om de olika teknikerna och tillvägagångssätten. I kursen ingår det lättare tapetseringsarbete på stol, ej fåtöljer eller soffor.

Nyhet! Du kan även gå enstaka kursdagar och få hjälp och handledning. Du betalar då bara för de gånger som du bokar. Skicka ett mail med önskemål om antal gånger som du vill delta på kurs.

Du måste höra av dig till oss och meddela vad du vill ha med dig för möbel innan anmälan. Vi har begränsat med lagringsplats så vi måste göra bedömningen att det är möjligt att du kan jobba med din möbel.

Pris; 3.499 kr = 1 dag/vecka i 10 veckor a 3 timmar x 10 gånger
Pris; Helgkurs 2.099 kr = 2 dagar (lör-sön)/helg a 6 timmar x 2 gånger
Pris; 1-10 dagarskurs 350 kr/gång= 1 dag/vecka a 3 timmar x 1-10 gånger

Klicka på länken till vänster, Kursprogram för aktuella kursdatum.

Grupperna består av max 5 deltagare.

Material ingår inte i kursen utan kan köpas på kursen.

Kursledare; Lisa Schilcher

Anmäl dig via denna länk